Kurbadsetikette
Sådan får du den bedste kurbadsoplevelse

Få den bedste oplevelse hos os

For at sikre alle en god oplevelse i Kurbad Fjordgaarden bedes alle gæster følge vores kurbadsetikette.

Det er vigtigt for os at alle vores gæster føler sig velkommen og oplever den stemning af RO vi har skabet i kurbadet. Derfor har vi sammensat nogle simple råd og vejledninger vores gæster kan følge så alle kan få en god oplevelse i kurbadet.

Graviditet

Mange af vores behandlinger er egnet til gravide, fortæl derfor venligst på forhånd om du er gravid, ønsker og behov, så vi kan give dig den bedst mulige behandling.

Vi anbefaler du lytter og mærker efter i din krop, efter tegn på ubehag og afbryder din kurbadsaktivitet med det samme.

Vi tilbyder behandling efter første trimester og op til 4 uger før terminsdato.

Vi har graviditets puder og specielle krops produkter der kan tåles af alle typer hud og krop.

Hvis du er i tvivl omkring brug af vores udvalg af saunaer som gravid, anbefaler vi, at du rådfører dig med din læge, inden dit ophold.

Ankomst

Få den bedste og roligste start på din oplevelse i kurbadet, ankom derfor minimum 15 min. Før din behandling eller kurbads ritualer starter.

Tag et dejligt bad, i vores omklædningsrum inden du går ind til din behandling eller kurbads ritualer. Der er eksklusive produkter til rådighed i vores omklædningsrum fra Comfort Zone samt håndklæder, badekåber mm – der udleveres i receptionen.

Afbestilling

Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse i Kurbadet Fjordgaarden, og skulle du være så uheldig at være nødt til at afbestille en allerede booket behandling eller kurbadsritual, både individuelt eller som en gruppe, vil vi anmode om du afbestiller mindst 24 timer før din session starter – ellers er vi desværre nødsaget til at tage fuld betaling.

Påklædning

Kurbad  Fjordgaaarden udleverer håndklæder, badekåber, slippers du kan bruge under dit ophold hos os. For at respektere hinanden og kurbadets etikette om hygiejne, tillader vi kun adgang efter grundig afvaskning, i rent badetøj. Du skal til alle tider bære badetøj, når du befinder dig i kurbadsområdet.

Ro, Nærvær og Respekt

Vi tilstræber altid at give dig den aller bedste kurbadsoplevelse, derfor vil vi gerne at du hjælper til med at give dine medgæster en respektfuld og rolig kurbads oplevelse, ved ikke tage film eller tage billeder af andre end dig selv.

Vi anmoder om du taler stille, og gebærder dig roligt. Al ophold i kurbadet er på eget ansvar, og vi vægter din sikkerhed og tryghed i samtlige områder.

Aldersgrænse

Du skal være fyldt 16 år og ifølge med en voksen for at få adgang til kurbadet. Ønsker du behandlinger skal du være fyldt 18 år.

Kontakt os - hvis du har spørgsmål

Vores største opgave er at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger os i kurbadet.

Derfor må du ikke tøve med at kontakte os hvis du har spørgsmål til Kurbadet eller vores behandlinger.

Telefon: 97 32 14 00

mail: rec@fjordgaarden.dk

 

 

Ring Send en mail