Bestil tid til RO
Tag dig tiden og book RO hos os

Hvordan vil du gerne opleve vores Kurbad?

Vælg netop din dosis RO.

Vi har udformet flere Kurbadspakker - både med og uden overnatning. Det giver dig mulighed for at finde lige præcis det ROlige afbræk fra hverdagen som du ønsker.

Har du en dag? En morgen eller aften? Eller har du en hel weekend til forkælelse og velvære? 

Vi sikrer din RO i Kurbad Fjordgaarden - Book før du kommer

RO skal være essensen af din oplevelse når du besøger os på Fjordgaarden. 

Derfor kræver det en reserveret tid at få adgang til vores nye Spa & Wellness univers. 

Har du booket et ophold er du allerede sikker på en plads ved vores bassiner. Ønsker du at besøge os som dagsgæst er det vigtigt at du kontakter os på forhånd.

Ring til os på 97 32 14 00. Så finder vi en tid til dig. 

Dagsgæst? Ring 97 32 14 00

Dampbad

Mærk hvordan blodet strømmer friere gennem kroppen og din hud giver slip på opmagasinerede affaldsstoffer. Lad varmen trænge dybt ind i muskler og led og giv slip på spændingerne.

Den varme damp fylder lungerne og menes at kunne rense godt ud i næse og luftveje. Tag gerne lidt isterninger med fra vores isfontæne. Det køler behageligt under den intense dampoplevelse.

Mærk din krop arbejde og tøm hovedet...

Tag en dyb indånding i vores dampbad

KurbadsbassinetTil tops i Fjordbassinet 36C

Du kan mærke at du lever på vores tagterrasse. Året rundt kan man mærke elementerne - blæst, sol, salt fra havet og regndryp.

Kontrasten til det skønne 36 C varme vand er fantastisk og når man åbner øjnene fanger udsigten til fjorden, rørskoven & markerne blikket.

Om sommeren kan du slappe af i loungemøblerne og lade solstrålerne trænge ind og om vinteren lokker bassinets varme og det er svært at forlade.

Mærk naturen og lad blikket vandre i Fjordbassinet