BLACK WEEK

Velkommen til Black Week hos Fjordgaarden 2022

Psst... Vil du gerne forkæle dig selv og måske en du holder af med en kurbadsdag, hvor I kan skrue tempoet helt ned, få RO og bare nyde tilstedeværelsen? 

Du kan godt allerede nu hive en dag ud af kalenderen og begynde at glæde dig, for der er penge at spare, hvis du booker din kurbadsdag når vi holder Black Week. 

 

Mandag d. 21 november til og med d. 27 november får du vilde besparelser på MorgenRO, CæsarRO og BurgerRO for to personer!*

Du kan booke din kurbadsdag med ankomst resten af 2022 og i hele 2023. 

 

*Priserne gælder så længe, der er kapacitet i kurbadet. 

Kurbadsdag til en skarp pris

MorgenRO

BESTIL

 

CæsarRO

BESTIL

 

BurgerRO

BESTIL

 

Black Week hos Fjordgaarden 

Er du ved at være klar til Black Friday? Hos Fjordgaarden behøver du ikke vente til Black Friday fredag d. 25. november - vi holder nemlig Black Week, hvor du kan booke en kurbadsdag for to med store besparelser online. Fjordgaardens Black Week starter mandag d. 21. november og slutter igen søndag d. 27. november. 

Få styr på julegaven til Black Week

Hos Fjordgaarden har vi valgt at holde Black Week, hvor du får gode tilbud på udvalgte kurbadsdage. Derfor har du masser af tid til at finde ud af, hvornår du kan hive en dag ud af kalenderen og opleve ROen i Danmarks Bedste Kurbad 2022. Med de gode tilbud på spadage, kan du med fordel få styr på nogle af julegaverne og forkæle en du holder af med en spadag.

Hvorfor holder Fjordgaarden Black Week? 

Vi har valgt at holde Black Week, da vi gerne vil forkæle dig og give dig tid til at finde en dag, hvor dig og en du holder af kan besøge Fjordgaarden til en ROlig kurbadsdag, hvor det er jer, der er i fokus. 

Skal du være ekstra klar til den travle juletid vi går i møde, kan du med fordel forkæle dig selv med en spadag og optanke ny energi. 

Hvornår er det Black Week? 

Fjordgaarden holder Black Week fra mandag d. 21. november til og med søndag d. 27. november, hvor du kan spare penge på en af de udvalgte kurbadsdage online.

Hvordan foregår Black Week?

Når du har valgt den ønskede kurbadsdag, vælger du en dato og gennemfører dit køb. Herefter vil du få en kvittering på, at vi har modtaget din ordrer. Når din bestilling er gået igennem, vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb.