De rette rammer skaber RO
Find plads til jeres møde og konference hos os

Find det rigtige lokale til din konference

Det handler om at finde den helt rigtige lokalestørrelse, når du skal afholde et møde, kursus eller konference. Er lokalet for stort, skaber det en upersonlig stemning. Er lokalet for småt, er pladsen for trang.

På Fjordgaarden har vi flere forskellige lokaler at vælge imellem, som alle er forskellige i størrelse og udformning. Lige fra mindre mødelokaler til vores største lokale med plads til 300 mennesker.

Find dig til rette på Fjordgaarden. Vi har også plads til din konference

Træd udenfor til en pause under himlen og nyd en dosis frisk luft fra fjorden... Med lungerne fulde af frisk vestjysk luft kan du så træde indenfor i et af vores møde eller konferencelokaler igen.

På en mødedag er rammerne vigtige og nem adgang til en mundfuld frisk luft, grupperum, værelser og forfriskninger betyder meget. Det har vi også styr på her på Fjordgaarden. 

Teknik og praktik

At teknikken fungerer som den skal hører til det grundlæggende for en konference. Vores dygtige team af koordinatorer og teknikere står klar med hjælp ved afviklingen af dine møder, konferencer og selskaber hos os på Fjordgaarden.

Har du særlige tekniske behov eller ønsker, så ring endelig til os på telefon 9732 1400 eller kontakt os via mail til rec@fjordgaarden.dk 

 

Lokaleplan og faciliteter

Her kan du få et overblik over alle vores lokaler, restaurant, kurbad og andre faciliteter mv.

Download lokale- og oversigtskort over Fjordgaarden her.

 

IT- og AV-udstyr

Når I afholder en konference eller et møde hos os på Fjordgaarden, er vores standard AV/PC-udstyr altid inkluderet.

Vi er egnet til møder og konferencer, og vores medarbejdere og teknikere hjælper til med at få teknikken til at køre. Vi samarbejder med flere eksterne partnere og kan tilbyde udvidede tekniske løsninger, hvis I har brug for det. 

 

Tilgængelighed

Vores lokaer ligger med udsigt til Vonå og haven. Lokalerne er store nok til at kunne rumme kørestole. Der er en rampe til underetagen. Ydmere findes der to handicaptoiletter et på hver etage.

Der er adgang til terrasser fra vores lokale. 

Der er to handicap parkeringspladser ved hovedindgangen.

Møde- og konferencelokaler

Sammen med vores dygtige konferencekoordinator Trine Juul finder I hurtigt det rigtige lokale til netop din konference. Hun vejleder dig gerne frem til den bordopstilling, der gavner jeres arrangement bedst og sørger for at stille de ekstra spørgsmål, der gør, at de sidste detaljer kommer på plads.

Kontakt os