Møde & Konferencepakker
RO, rammer & udvikling

Målrettede rammer - ROlig service

Vi tilbyder forskellige møde- og konferencepakker, som gør det nemt og overskueligt for dig at booke efter jeres behov. Vi har tænkt på alle de vigtige elementer - uanset, om du skal arrangere et møde eller en konference. Vi bestræber os på at kombinere produkter af høj kvalitet med bæredygtig omtanke og god smag.

Læs mere

DU FÅR:

√   Professionel rådgivning, sparring og inspiration
√   Erfarent konferenceteam i ryggen
√   Teknisk assistance under hele opholdet
√   Moderne AV-udstyr
√   Frit trådløst internet
√   Lækker forplejning, der giver energi
√   Et program skræddersyet til jeres behov

Alle arrangementer er forskellige. Det samme gælder de virksomheder, som besøger os. Vi står derfor altid klar til at skræddersy et program, der passer til netop jeres behov.

PRØV VORES KONFERENCEDØGN

Arbejd med nærvær og fællesskabet med en af vores konferencedøgnspakker. Disse pakke giver jer mulighed for at slutte den mødedagen af med en god middag i hyggelige omgivelser. Det er en perfekt måde at kombinere faglighed med muligheden for at styrke de sociale bånd.

Brug vores lounge - Oplev vores kurbad - Nyd en middag i vores restaurant.

Ingen kender jeres virksomhed eller medarbejdere bedre end Jer. Derfor prioriterer Fjordgaardens koordinatorer et tæt samarbejde under hele forløbet. 

Dagsarrangement

I vores konferencelokaler kan du finde plads, RO og professionelle rammer til dit næste møde. Vi har flere dejlige lokaler du kan vælge imellem og sørger for lækker forplejning i løbet af dagen.

Se detaljerne for vores dagsarrangement her

Konferencedøgn

Sammensæt et konferenceforløb med udgangspunkt i vores mange facilliter med gode muligheder for at implementere både aktiviteter og mødeforløb. Et konferencedøgn giver Jer en hel dag med tid, god mad og efterfølgende overnatning. 

Se detaljerne for vores konferencedøgn her

De rette rammer skaber RO

Om det er ude eller inde har vi plads til Jer. Med over 20 velindrettede lokaler i alle størrelser finder vi også det lokale der passer bedst til Jeres møde eller konference.

Find de rette rammer til din konference her