Sammen skaber vi udvikling
FIELDMORE & Naturkraft - er nogle af vores samarbejdspartnere

På Fjordgaarden har vi rammerne...

..og sammen med teambuilding i Jylland og vores dygtige samarbejdspartnere, kan vi skabe de rum på jeres mødedag, der sikrer resultater og vil blive husket hos deltagerne. Vi har et bredt udvalg af aktiviteter og tilpasser dem, så de passer til netop jeres forløb.

Mød vores partnere og læs mere herunder...

Teambuilding i Jylland

Her kan I se nærmere på vores samarbejdspartnere og læse mere om dem, og hvad de kan gøre for jeres teambuilding i Jylland.

Naturkraft
Adventure Park Ringkøbing
Fieldmore kurser og events
WOW-Park
Ringkøbing-Skjern Museum
Lykke & Co
Seaside Safari ved JyllandsAkvariet
 

Med en kombination af teambuilding med overnatning og vores samarbejdspartnere, kan I se frem til en sjov og berigende dag, som jeres medarbejdere altid vil huske.

Sammen skaber vi udvikling

Vi samarbejder med FIELDMORE - kurser og events, der har stor erfaring med teambuilding i Vestjylland og et bredt udvalg af både indendørs og udendørs teambuildingaktiviteter. De kan blandt andet tilbyde droneracing, cocktail class, deepwater task force og mange andre spændende og udfordrende aktiviteter. Alle medarbejdere kan få udbytte af en mødedag eller et konferenceophold med Fieldmore.

Facilitering:

Tiden er vigtig og dyrebar, den skal bruges rigtigt!
De rigtige beslutninger skal træffes, effektiviteten holdes, der skal arbejdes målrettet og holdes en høj energi.
Derfor er det nødvendigt at faciliterer og ikke bare lede møderne. Hvad enten det gælder at generere nye ideer, skære ind til kerneydelsen eller andet vil I med facilitering fra Gro Indefra blive de aktive.
Deltagerne engageres i at producere forslag, lave skitser, planer, prioriterer og udvælge og lave konkrete fremadrettede handleplaner.

Udflugter i historien:

Krydre billig teambuilding med historie!
Fjordgaarden ligger bare få kilometer fra mange historiske seværdigheder og vi har rigtig gode erfaringer med, i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Museum, at indbygge udflugter til blandt andet de gamle bunkere fra 2. verdenskrig i en spændende mødedag.

Vi er nabo til naturen:

Den brede Vonå løber i vores baghave og direkte ud i Ringkøbing Fjord bare et stenkast væk. Fjordgaarden ligger midt i Naturens Rige, og de store vidder omkring os kalder hver eneste dag på os med et væld af muligheder og oplevelser. Naturen holder åbent året rundt og vi gør den tilgængelig for jer med kreative oplevelser og udflugter. 

Vi bruger naturen aktivt og kan planlægge forløb og aktiviteter med den som omdrejningspunkt. Naturkraft - Vestjyllands nyeste oplevelsesarena ligger bare en kort slentretur langs Vonåen væk. Sammen med dem kan vi sammensætte unikke oplevelser. Naturkraft er planlagt til at åbne den 4. juni 2020 og vi er i fuld gang med at udvikle spændende aktiviteter med dem.

Utraditionel teambuilding:

Opklar et mord eller et røveri. Hjælp hinanden med at efterforske og opklare en forbrydelse. Et underholdende spil der egner sig godt som utraditionel underholdning ved firmaarrangementer eller som et afbræk i et møde. Lykke & Co ankommer med rekvisitter og sørger for, i løbet af nogle timer, at guide jer gennem en spændende kriminalhistorie, som efterforskere, retsmedicinere og kriminalteknikere. 

Hvis I vælger teambuilding med overnatning, er spillene blot starten på jeres teambuilding. Nyd vores skønne faciliteter og forsæt sammenholdet til langt ud på aftenen.

Book teambuilding med overnatning i Jylland

Pauseaktiviteter:

Få ny energi i pauserne
Du kan skabe ny energi og dialog på mange måder.  Vi har samlet nogle forslag til dig her. Ønsker I specielle event-, teambuilding- og samarbejdsaktiviteter i forbindelse med jeres møde eller konference, så er vi klar med masser af inspiration og idéer.

Vil du gerne vide mere om gode pauseaktiviteter?
Kontakt konferencekoordinator Trine Juul på mail på konference@fjordgaarden.dk, hvis du ønsker en snak om jeres næste møde eller konference.

Tag en pause i naturen

Vi er utrolig stolte af den natur, der er en del af hotellet. Og naturen skal opleves. Når du besøger Fjordgaarden finder du RO - ro til fordybelse og til at koble af. Vi ved af erfaring, at vores mødegæster tager herfra med gode resultater. Vi tror på, at en kombination af frisk luft og vores mangeårige erfaring har en finger med i spillet.

Prøv en anderledes frokost

Når du vælger teambuilding med mad, skaber du forudsætningerne for en aktiv frokost. Nyd for eksempel en stående frokost. Det giver mødedeltagerne mulighed for at snakke med mange forskellige under frokosten.

Book teambuilding med mad

Tag en runde golf

Afslut dagen med en runde golf. Ryk samarbejde og den gode snak ud under åben himmel. For den øvede såvel som nybegynderen. Intet slår en hyggelig eftermiddag med golf og teambuilding i Vestjylland.

Styrk sammenholdet med vinsmagning

I kombination med billig teambuilding, kan du også gå på opdagelse i vinens univers. Der er mulighed for at hente fagpersoner ind, som kan fortælle om forskellige, spændende vine. Det er en anderledes oplevelse, som vil give jeres medarbejdere en masse at snakke om og styrke sammenholdet.

Forkæl medarbejderne med en spa- og wellnessoplevelse i Kurbad Fjordgaarden

Brug vores Kurbad som pauseaktivitet midt på dagen, som start til dagens faglige indhold eller som afslapning efter en aktiv dag. Det giver mødedeltagerne mere energi, bedre læring og øget koncentration.

Teambuilding med overnatning i Jylland

Vi har rammerne for gode teambuilding aktiviteter og oplevelser, som skaber ny energi for jer og jeres medarbejdere. Vores teambuilding med overnatning giver jer mulighed for at nyde tilbuddene fra vores samarbejdspartnere, uden at bekymre jer om en tidsplan.

Book et teambuilding med overnatning i Jylland

Kontakt os