RO til udvikling
Inspiration, aktivitet & teambuilding

Find RO og plads til udvikling

Styrk sammenholdet og boost motivationen på din arbejdsplads med et teambuildingkursus på Fjordgaarden.

Tag dine kolleger og medarbejdere med på et kursus i teamudvikling eller teambuilding. Vi tilbyder en række teambuildingaktiviteter i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. Sammen skræddersyr vi et program, der passer til jeres behov og ønsker.

Med mere end 50 år i rygsækken har vi på Fjordgaarden gode muligheder for at guide jeres konference i mål. Vores konferencekoordinator, og det dygtige team af kollegaer sidder klar fra første kontakt. Det bliver den samme kontaktperson I vil møde fra start til slut. På denne måde får vi styr på detaljerne og sikrer Jer en god oplevelse.

Vi er nabo til naturen

Den brede Vonå løber i vores baghave og direkte ud i Ringkøbing Fjord bare et stenkast væk. Fjordgaarden ligger midt i Naturens Rige, og de store vidder omkring kalder hver eneste dag på os med et væld af muligheder og oplevelser. Naturen holder åbent året rundt og vi gør den tilgængelig for jer med kreative oplevelser og udflugter.

Udviklende aktiviteter

På Fjordgaarden har vi rammerne og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi skabe de rum på jeres mødedag, der sikrer resultater og vil blive husket hos deltagerne. Vi har et bredt udvalg af aktiviteter og tilpasser dem, så de passer til netop jeres forløb.

 

Inspiration? En pause hvor man får blæst hovedet igennem med frisk luft? Ny energi gennem fysisk aktivitet? Et underholdende indslag der bringer latter eller forundring? 

Vi finder den aktivitet der passer til Jeres konference..

Mød vores partnere og se, hvad vi kan gøre for jer