Mad til møder og udvikling
Vælg et konferencehotel med en gennemtænkt madstrategi

Kender du smagen af Vestjylland?

Mad i maven er mad til hjernen. Så enkelt er det. Det giver dig RO og energi.

Hver bid skal smage dig og give kraft til de projekter og opgaver der venter dig og dine mødedeltagere. Du skal have en oplevelse.

Derfor indeholder maden på din tallerken her på Fjordgaarden mere end protein, fedt og kulhydrater. Vi har gennemtænkt dit måltid og taget vores lokale leverandører med os ind køkkenet, hvor det hele foregår...

...for at sikre dig den bedste fornemmelse af Vestjylland i maven, når du forsætter din konferencedag.

Mad med vilje - Vestjysk madstrategi

Hvad står der på menuen?

Ja det bliver vestjysk og sammen med dig tager vi udgangspunkt i vores aktuelle menuer og finder det helt rigtige til Jer. For os handler det om at sammensætte en madoplevelse I vil huske og som giver energi til udvikling. 

Kontakt os for at høre mere

Vores råvarer er primært danske og du vil møde og smage på frisklandet fisk fra Hvide Sande, nøje udvalgte udskæringer af kød og masser af sæsonfriske frugt og grøntsager fra vores leverandører. For vi har tillid til, at netop de kan hjælpe os med at give dig - smagen af det nye danske køkken og smagen af Vestjylland. 

Fra kutter til køkken og fra jord til bord. Hvert skridt på vejen er vigtigt... 

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og det giver os høj kvalitet at arbejde med.

I køkkenet tager vi os kærligt af råvarerne og sørger for at de når frem til dig med smag og kraft i behold. Lokale råvarer giver os et godt og friskt udgangspunkt. De fortjener respekt og gør det muligt for os at tænke bæredygtigt lige fra producenten til din tallerken.

Forretningsmiddag

Afslut en god mødedag med en lækker middag i hyggelige omgivelser. Køkkenchefen sammensætter menu og vine, og vi sørger for, at alt er klar ved jeres ankomst. Der er også mulighed for at vælge fra restaurantens a la carte-menu.

Ring til os på 97 32 14 00 og hør mere