Fjordgaardens konference

"Vores erhvervskunder vælger os igen og igen på grund af vores fleksibilitet, skønne konference lokaler, vestjyske service og tætte samarbejde gennem hele deres arrangement
- og så skader det jo ikke med en beliggenhed midt i naturens rige"

Med Fjordgaarden er du sikret et konferencested, som fokuserer på unikke omgivelser og en bred palet af konferencepakker og teambuildingsmuligheder når du vælger Fjordgaarden som din konferencepartner. 

Fra første kontakt og til vi siger tak for denne gang, vil du blive fulgt af den samme kontaktperson og sammen skaber vi den bedste konferenceoplevelse for netop din virksomhed.

Fjordgaarden er din konferencepartner i Vestjylland.

 

Fjordgaarden – Et konference center i Jylland

På Hotel Fjordgaarden får du adgang til et af vores store konferencelokaler, som giver dig de rette rammer for inspiration, udvikling og vidensdeling. Forestil dig et konferencested i hjertet af det vestjyske, med naturlige omgivelser, luksuriøse faciliteter og mulighed for mad og overnatning.

Alt dette og meget mere, er du garanteret i vores konferencepakker. En konference i Jylland byder på harmoni mellem rammer og viden – og med de rette lokaler til konferencer, går du aldrig galt..

Møde- og konferencepakker

RO i de rette rammer finder du i vores møde & konferencepakker. Til inspiration har vi sammensat et udvalg af muligheder, som du kan opleve på vores konference center i Jylland

Sammen med vores erfarne konferencekoordinatorer er du i gode hænder når I finder det program, der passer bedst til din virksomheds behov.

Find inspiration til din konference lige her

RO til udvikling

Som nabo til naturen - lige her ved fjord og hav, kan vi tilbyde Jer et bredt udvalg af konference lokaler samt aktiviteter og teambuilding.

Som et afbræk i jeres mødedag eller et målrettet udviklingsforløb. Sammen finder vi den helt rigtige aktivitet, der binder din konference sammen.

Lad dig inspirere af vores mange tilbud

Mad med vilje - Vestjysk madstrategi

Mad i maven er mad til hjernen. Så enkelt er det. Det giver dig RO og energi.

Hver bid skal smage dig og give kraft til de projekter og opgaver der venter dig og dine mødedeltagere. 

Vi har gennemtænkt dit måltid og taget vores lokale leverandører med os ind køkkenet, hvor det hele foregår.

Vælg mad med vilje og få RO i maven

Et ROligt afbræk med velvære

Selvom I får de helt rigtige lokaler til konferencer, kan det være dejligt med et ROligt afbræk.

Dyk ned i vores kurbadsunivers, saunaer, pools inde og ude og læn dig tilbage, mens du vender dagens møder og fremskridt.

Konference og kurbad - en mødepakke med adgang til vores nye spa & wellnessunivers. 

For et mindre beløb pr. deltager kan der tilkøbes adgang til Kurbad Fjordgaarden under hele jeres konferenceophold.

Oplev vores kurbad. Tag et smugkig

Fjordgaardens konference

Skab den fuldendte konferenceoplevelse i det smukke Vestjylland. Vores passionerede konferencekoordinatorer står klar til at skræddersy det perfekte program og med overnatning i vores smukke værelser, er du garanteret fuldt udbytte af dine deltageres kostbare tid.

Vi har festlokaler, mødelokaler, store konferencelokaler m.m. på Hotel Fjordgaarden. Vi danner de perfekte omgivelser for dit arrangement.