Booking

Ankomst
Afrejse
Book nu
Kontakt Webshop

Fjordgaarden holder åbent og følger myndighedernes anvisninger.

Der vil være åbent på Fjordgaarden for hotelgæster - også i de kommende uger.

Der kan være centrale personer til vigtige funktioner i samfundet og virksomheder, der har og får behov for overnatninger. Vi forstår vigtigheden af at være til rådighed for netop dette og holder derfor hotellet åbent. 

Vi følger myndighedernes anvisninger

Fjordgaarden har god plads og derfor udvidet mulighed for leve op til myndighedernes anvisninger. Overalt på hotellet er der adgang til håndsprit og alle medarbejdere er fokuseret på at undgå smittespredning.

Vi kan fordele vores gæster fornuftigt på vores 98 værelser. Vi anerkender situationens alvor og tager alle de forholdsregler, vi kan for at afhjælpe problemet. 

Vi tager initiativer for at undgå smittespredning - og vores gæster hjælper til.

Vi gør alt, der står i vores magt for at undgå smittespredning blandt personale og gæster. Derfor er det en fornøjelse at opleve, hvordan gæsterne følger myndighedernes anvisninger, viser hensyn, holder afstand og flittigt bruger de håndspritstationer, vi har etableret rundt omkring på hotellet.

Derfor føler vi os stadig trygge ved at invitere gæster indenfor. Vi står i en situation lige nu, vi aldrig har prøvet før og retter os efter nuværende som fremtidige anvisninger der måtte komme fra Sundhedsstyrelsen og andre myndigheder.

Nuværende initiativer:

  • Afbestilling helt indtil dagen før. Vi er fleksible, book online nu og afbestil helt frem til kl. 18.00 dagen før ankomst
  • Vi sørger for afstand. Vi har god plads og booker jer ind - så der mindst er 2 dages pause mellem besøgene. Rengøringen kommer ikke ind mens i bor hos os.
  • Morgenbuffeten holder pause - vi tallerkenserverer til værelserne.
  • Restauranten midlertidigt lukket indtil videre - frem til 29 marts.
  • Håndsprit vil være tilgængelig for jer når i kommer. 

Vi sidder klar til at besvare jeres spørgsmål

Hvis du har nogen spørgsmål angående fremtidige besøg på Fjordgaarden, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 97 32 14 00 eller rec@fjordgaarden.dk

Som alle andre hoteller har Fjordgaarden oplevet aflysninger af møder og kurser, og for at sikre at vi forsat kan holde åbent, er hotellets personale inddelt i hold, der kan afløse hinanden. Vi har også oplevet aflysning af koncerter hvilket afføder mange henvendelser. Det lægger et pres på vores administration. Vi vil lægge os i selen for at besvare alle spørgsmål og henvendelser hurtigst muligt. Vi håber på forståelse for en eventuel ventetid. 

 

 

OPLEVELSER I RINGKØBING

Købstaden med de røde tage har masser at tilbyde.

LIVETS FESTER

Vi arrangerer alle slags fester ...

FAMILIEFERIE I VESTJYLLAND

Oplevelser for både store og små