En del af Small Danish Hotels
Optjen og betal med benefitspoint

Fjordgaarden er glade medlemmer af
Small Danish Hotels 

Danske Kroer & Hoteller skiftede i 2012 navn til Small Danish Hotels. Men det gode værtskab og den personlige betjening er den samme. Vi kalder det moments of happiness. De små øjeblikke, du elsker at dele. De simple ting, der får lykken til at blomstre. Minderne, der brænder sig fast for evigt. Historierne fra ferien, du bliver ved med at fortælle videre. Dem, der bliver bedre og bedre med årene. 
Small Danish Hotels er små, håndplukkede kroer, hoteller, slotte og herregårde, der oser af charme, nærvær og varme. Fælles for dem alle er, at de lægger vægt på den personlige betjening og det gode værtskab. 

Se en oversigt over vores mange gode kollegaer her.

Benefits - få point og gode tilbud.

Benefits er Small Danish Hotels gæsteklub, hvor du som medlem får point, hver gang du overnatter på vores kroer, hoteller, slotte og herregårde – der er ca. 75 skønne steder at vælge imellem over hele Danmark. Det er selvfølgelig helt gratis at være medlem af Benefits og som medlem får du automatisk vores bedste tilbud via e-mail hver uge. 

Tilmeld dig i vores reception eller hos Small Danish Hotels (her kan du også se hvor mange point du har)

Dine point kan du bruge som betaling af nye ophold, restaurantbesøg eller på skønne gaveartikler der findes i hotellets reception.

Og... nu i vores webshop

Fjordgaardens webshop har vi et væld af gode tilbud på gavekort og gavebeviser til ophold, wellness, koncerter & events samt oplevelser i vores restaurant Brasseriet. Læs mere om vores handelsbetingelser

Sådan betaler du med Benefits - point i vores webshop.

I webshoppen kan du se vores store udvalg af gavekort, koncerter & events samt oplevelser i Brasseriet. For at bruge dine point behøver du blot klikke ind på vores webshop og klikke på

Herefter kan du shoppe rundt. Alle priserne er angivet i point og du kan handle på samme måde som du ellers ville gøre i vores webshop.

Betaling med Benefits - point

Når du har fundet din vare og er klar til at færdiggøre købet, behøver du blot klikke på kurven, hvor du kan se en oversigt over dine varer.

I kurven vælger du betalingsmetoden

  • Betal med Benefits - point

 accepterer salgs- og leveringsbetingelserne og trykker GÅ TIL BETALING.

VIGTIGT! Husk at oplyse den samme mailadresse, som du bruger til din benefitskonto

Det er nemt. Vi klarer det praktiske og sender dit gavekort eller gavebevis.

Når du handler med Benefits - point i Hotel Fjordgårdens webshop vil du efter købet modtage en bestillingsmail. Dette bekræfter at vi har modtaget din bestilling.

Herefter trækker vi pointene fra din Benefits - konto hos Small Danish Hotels og sender din bestilling på mail*

Det tager lidt længere tid at håndtere din bestilling, da vi skal trækker pointene mauelt fra din konto. Derfor vil du modtage din bestilling indenfor 3-5 Hverdage.

 Vi glæder os til at modtage din bestilling.

*Afsendelse af bestilling forudsætter at vi kan trække det pågældende antal point på din Benefits - konto. Skulle dette ikke være tilfældet kontakter vi dig på mail og sletter herefter din bestilling.

Husk du kan altid tjekke din benefits - konto og læse mere om betingelser og anden relevant information hos Small Danish Hotels