Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Fjordgaarden's webshop

Alle priser på Fjordgaardens webshop er angivet i danske kroner (kr. eller DKK) og er inkl. dansk moms (25%) og afgifter, eller point - (Benefitspoint - Small Danish Hotels loyalitets program)

Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, samt stavefejl i vores webshop, samt i al korrespondance vedrørende varen.

Vi tager forbehold for afgiftsændringer samt for udefrakommende pris- og valutaændringer. 

Vi tager forbehold for at billeder som vises af varer i Fjordgaardens Webshop, samt på vores hjemmeside og i tilsendt materiale kan afvige fra varens egentlige udseende. Billeder der vises er kun vejledende. 

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.fjordgaarden.dk
Hvis du er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Om Fjordgaardens Webshop
Fjordgaardens Webshop er Fjordgaarden's online webshop. Vores officielle firmadata er:

Fjordgaarden A/S

Vester Kær 28, 

6950 Ringkøbing

TLF. 97321400

E-MAIL: rec@fjordgaarden.dk

CVR. 30819926

Betaling & Forsendelse
I Fjordgaardens Webshop kan du betale med betalingskort: Dankort, Visa, Visa/Dankort og Mastercard. Pengene bliver trukket på leveringsdagen. Ved evt. reklamation/returnering vil pengene blive tilbageført indenfor 5 arbejdsdage - eksklusiv eventuelle leveringsomkostninger.

Forsendelse/Levering/Afhentning
Gavekort sendes via mail i print selv version. Ønskes et fysisk gavekort/gavebevis bestilles det og afhentes på Fjordgaarden. Varen kan dog sendes med post, hvorefter der påregnes administrationudgifter samt porto for pakkepost.

Gavekort og gavebeviser:

Gavekort og gavebeviser købt på Hotel Fjordgården og i webshoppen kan anvendes til at købe både momspligtige og momsfri varer på Fjordgaarden.

Gavekort og gavebeviser i sig selv fungerer fuldt ud som betalingsmiddel, når man først booker opholdet og senere ankommer til hotellet. Husk at booke dit ophold på forhånd.

Gavekort og gavebeviser er på to sider og er designet til at blive printet på begge sider af ét stykke papir, hvis printerfunktionen på den valgte printer tillader det. De fleste printere tillader dette. Man behøver blot at åbne det vedhæftede gavekort eller gavebevis - en pdf-fil - og så vælge at få den udskrevet på begge sider i udskriftsprogrammet.

Alle gavekort udstedt af Fjordgaarden er nummererede, så vi nemt kan vejlede modtageren af gavekortet, når man kontakter os for at booke opholdet eller en overnatning. På vores opholdsgavekort er der ikke anført en pris, så man behøver ikke spekulere på at dække prisen til. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Alle gavebeviser udstedt af Fjordgaarden er nummererede, så vi nemt kan vejlede modtageren af gavebeviset, når man kontakter os for at booke opholdet eller en overnatning. På vores vores gavebeviser er der ikke anført pris, så man behøver ikke spekulere på at dække prisen til. Gavebeviserne er gyldige i den periode der er angivet på gavebeviset. Gavebeviset kan ikke ombyttes til kontanter.

I forbindelse med etableringen af vores nye wellnessafdeling vil det fra påsken 2020 koste et tillæg at få adgang til vores Pool/Spaafdeling. Alle gavekort solgt inden d. 1. februar 2019 giver stadig fuld adgang til Pool/Spaområdet i hele gavekortets gyldighedsperiode.

Ønsker man gavekortet sendt pr. post så kontakt receptionen på telefon 97 32 14 00 eller Rec@fjordgaarden.dk

Alle ordre der sendes fysisk bliver pålagt porto.

Afhentnings adresse:

Fjordgaarden A/S

Vester Kær 28, 

6950 Ringkøbing

Returret:

Der er 14 dages retur- / fortrydelsesret på ubrugte varer.
Ved ombytning eller returnering kontaktes Fjordgaarden A/S på mail rec@fjordgaarden.dk eller telefon 97 32 14 00.

Særlige returregler vedr koncertophold og events:

Ved køb af vores koncertophold og events, der indeholder billetter til arrangementer på hotellet, musik på eller udenfor hotellet eller anden underholdning bortfalder din returret når du modtager din ordrebekræftelse. Du er velkommen til at videresælge koncertopholdet/eventbilletten til anden side.

Udgiften i forbindelse med returnering betales af dig som kunde. Vi modtager ikke returvarer der er sendt pr. efterkrav.
Ved tilbagebetaling af penge skal vi bruge følgende oplysninger:

Bankens navn

Registreringsnummer (4 cifre)

Kontonummer (10 cifre)

Vi tilbagebetaler pengene samme dag, vi modtager varerne. 

Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret på alle varer.
I tilfælde af en reklamation ombytter Hotel Fjordgården varen.
Vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser vedr. berettiget reklamation afholdes, efter aftale, af Fjordgaarden A/S

I alle tilfælde bortfalder kundens reklamationsret to år efter leveringen.

Personoplysninger & Databeskyttelse

Fjordgaardens Webshop's retningslinier for indsamling af personoplysninger

Når du besøger Fjordgaardens Webshop kan du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre i forbindelse med tilmelding til en eller flere services, samt bestilling af varer. Dine oplysninger sælger Fjordgaardens Webshop ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke. 

I forbindelse med køb af varer på Hotel Fjordgårdens Webshop kan det være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis GLS / PostDanmark, og du vil derfor ved bestilling af varer på Hotel Fjordgårdens Webshop samtykke i, at Fjordgaardens Webshop videregiver de oplysninger - der er nødvendige til din bestillings gennemførelse og levering - til tredjemand.

Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. Fjordgaardens Webshop har ikke adgang til Deres kortoplysninger.

Kontaktoplysninger
Fjordgaarden
Vester Kær 28 · DK-6950 Ringkøbing

CVR nr. 30819926
Telefon: 97 32 14 00
Email: rec@fjordgaarden.dk