Vi søger en morgenkok
Vi sidder klar til at modtage din ansøgning

Fjordgaarden søger ambitiøs og nærværende morgenkok til køkkenet.

Fjordgaarden søger ambitiøs og nærværende morgenkok til køkkenet.

Vores køkken er i en fantastisk udvikling, og vi er på udkig efter endnu en struktureret og faglig dygtig ” morgen, dame/ herre ” til en fuldtidsstilling.

Vi sætter stor pris på hvis du er tager ansvar i dine daglige opgaver, er mødepligtig og har energi til at indgå i et team af dygtige kokke, elever og servicemedarbejdere.

Du får ansvar for morgen og frokost på Fjordgaarden. Her vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, positive udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, hvor I skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Fjordgaarden til det bedste valg.

Fjordgaardens køkken er et ærligt køkken, vi servere mad, lavet med omtanke, kærlige hænder og med så meget bæredygtighed som muligt

Vi åbnede d 17.06 2020 et unikt og enestående Kurbad, og vi har siden haft mange glade gæster der oplever et Hotel i en rygende udvikling. Hvis du er den rette at tage med ombord på vores rejse, hen i mod at blive Danmarks bedst Kurbads Hotel – vil du skulle varetage følgende:

• Ansvarlig for morgenbuffet, frokost og mødeforplejning til vores konferencegæster
• Kvalitetssikring af råvarer
• At være en god kollega, der skaber god energi og efterlever vores værdier.
• Hjælpe til med afrydning og opvask i det omfang, der er tid og brug for det.
Vi tilbyder:
• Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle
• Ordnede forhold med aflønning og pension ud fra Horestas overenskomst.
• Gode arbejdstider (fortrinsvis 6-14, dog skal weekendarbejde forventes og enkle aftenvagter)
• Gode medarbejderfordele såsom gode rabatter til vores kæde Small Danish Hotels, god madordning, adgang til vores Kurbad, adgang til motionsrum og gode rabatter i restauranten

Relevant ansøgning og CV sendes til Køkkenchef Nikolaj Puggaard Gregersen på npg@fjrodgaarden.dk og har du spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe på 5384 1191.

Vi afventer gerne den helt rette, der har mod på at starte op hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Venlig Hilsen fra Nikolaj