Booking

Ankomst
Afrejse
Book nu
Kontakt Webshop

Giv et gavekort til en du holder af                                  

Et hotelophold giver fornyet energi og smil på læben. Glæd kæresten, veninden eller ægtefællen med et gavekort til Hotel Fjordgården. Du kan bruge gavekortet til overnatning på hotellet, spændende ophold, i Brasseriet, til vin og meget, meget mere. Gavekortet fås i alle prisklasser.

Få dit gavekort tilsendt
I Hotel Fjordgårdens webshop har vi et væld af forskellige gavekort, lige fra wellnessophold, koncertophold og gavekort på beløb, som gæsten selv kan råde over. 

Gavekortet er hurtigt klar

Man kan selv nemt printe vores gavekort. Vi sender gavekortet direkte på mail, der herefter kan åbnes og printes. Layoutet er sat fint op så det kan printes på begge sider af papiret, hvilket giver et fint resultat, der nemt kan foræres væk som gave.

Vi sidder klar til hjælpe dig. Ring på tlf. 97 32 14 00, eller send en mail til rec@fjordgaarden.dk, og får svar på dine spørgsmål eller hjælp til booking.

Vi er en del af Small Danish Hotels
Ønsker du at give et gavekort, som skal gælde til andre overnatningssteder i Danmark, så sælger vi også gavekort fra Small Danish Hotels, Danske Kroer og Hoteller. Du kan bruge gavekortet på mange danske kroer, hoteller, slotte og herregårde i Danmark. Gavekort kan benyttes på alle opholdstyper, restaurantbesøg eller til et besøg hos én af vores europæiske partnere i Global Alliance of Private Hotels.

Læs mere om dine muligheder her

 

 

OPLEVELSER I RINGKØBING

Købstaden med de røde tage har masser at tilbyde.

LIVETS FESTER

Vi arrangerer alle slags fester ...

FAMILIEFERIE I VESTJYLLAND

Oplevelser for både store og små