Gavekort på beløb og til spaoplevelser og ophold
Oplevelser med ekstra forkælelse

Forær et gavekort til en du holder af

Et ophold på Fjordgaarden giver fornyet energi, RO og et smil på læben. Glæd kæresten, veninden eller ægtefællen med et gavekort til Fjordgaarden. Gavekortet kan bruges på overnatninger, de forskellige ophold, i restauranten, på vin og meget, meget mere.

Vi sender gavekortet til dig
vores webshop finder du et udvalg af forskellige gavekort lige fra kurbadsophold, klippekort og gavebevis på beløb, som modtageren selv kan råde over. Når du køber gavekort har du mulighed for at tilføje en personlig hilsen til personen, der skal modtage den.

Når du har gennemført dit køb sender vi gavekortet til dig direkte på mail, der herefter kan åbnes og printes.

Layoutet er sat op så det kan printes på begge sider af papiret, hvilket giver et fint resultat, der nemt kan foræres væk som gave.

Se vores udvalg af gavekort her

 

Gavekort der giver RO 

Tænk på Fjordgaarden som orkanens øje - det roligste sted.

Trods Vestenvindens susen og bølgernes brusen er her stille og lunt. Et sted fyldt med RO, der med fordel kan besøges til afslapning i kurbadet og gastronomi, når hverdagen for længe har været larmende. Så hvis du rigtig gerne vil forkæle en du holder af, så kan et gavekort til Fjordgaarden klart gøre dette. 

Vi har sat tempoet ned og gjort plads til fordybelse, så vores gæster kan finde velvære i fred. Vores smittende sindsro og nede på jorden-attitude hjælper gæsterne med at slappe af, alt imens den vilde natur omkring os forstærker stilheden indenfor. 

I en vild tid hjælper vi med at finde RO'en igen. 

 

Bredt udvalg af gavekort 

I vores webshop finder du et bredt udvalg af gavekort så du er garanteret at kunne finde et, du har lyst til at forære til en du har kær. Du kan købe et gavekort på bevis, hvor du selv indtaster den ønskede værdi. Modtager af dette gavekort kan bruge det på hele hotellet, på overnatninger, ophold, adgang til kurbadet eller kurbadspakker - der er et væld af oplevelser, der venter. 

Derudover finder du også gavekort til vores forskellige kurbadsdage, kurbadsophold og overnatninger med middag. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vores reception har åben 24 timer og kan kontaktes på tlf.: 97321400 og på mail: rec@fjordgaarden.dk.

 

Få dit gavekort på Fjordgaarden 

Du er også velkommen til at komme ned på hotellet og få lavet dit gavekort hos os. Når du får lavet dit gavekort på hotellet, bliver den printet på et fint dokument, du kan forære med det samme.