Coronavirus / Covid19
Spørgsmål og svar om Coronavirus / Covid19

Fjordgaarden følger myndighedernes anvisninger

Fjordgaarden har god plads og derfor udvidet mulighed for at leve op til myndighedernes anvisninger. Overalt på hotellet er der adgang til håndsprit og alle medarbejdere er fokuseret på at undgå smittespredning.

Grundet COVID-19 og de medfølgende omstændigheder, samt retningslinjer fra sundhedsstyrelsen, har vi valgt at tilpasse driften og iværksætter dermed en række tiltag og indsatser, der skal gøre, at vores gæster og os selv, kan føle sig trygge og sikre på Fjordgaarden. Alle vores medarbejdere har fået uddybende information om COVID-19 og instruktioner på baggrund af de tiltag, som vi har iværksat samt myndighedernes anbefalinger. Vi følger naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder.

På denne side finder du opdaterede oplysninger og svar på de mest almindelige spørgsmål, vi modtager lige nu. Spørgsmål om, hvad vi gør for at reducere spredningen af virussen, vores regler for afbestilling og ombooking, åbningstider, hvad der gælder for restauranter, og hvordan vi agerer.

Hvis du har spørgsmål, skal du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi anbefaler ligeledes, at du holder dig opdateret på COVID-19-udviklingen i Danmark og vi henviser til www.coronasmitte.dk.

Hygiejne

Hvad gør Fjordgaarden for at reducere spredningen af infektion?

Vores gæsters og vores personales sikkerhed er vores højeste prioritet, og vi følger derfor myndighedernes anbefalinger og retningslinjer nøje.

Det er vigtigt, at du, når du er gæst hos os, er rask. Ligesom det er vigtigt, at dem som arbejder på Fjordgaarden er raske. Man skal tage hjem, hvis man oplever symptomer på sygdom. Og det gælder både gæster og medarbejdere.

Vi besluttede tidligt at indføre udvidede rutiner til rengøring af hotellets faciliteter. Der vil være en øget rengøringsfrekvens på hele hotellet. Alle offentlige toiletter bliver rengjort hyppigt i tidsrummet fra kl. 08.00 til 22.00, og der er iværksat procedurer for afspritning af de arealer, der ofte berøres af gæster, såsom vådrum, dørhåndtag, møbler, nøgler, fjernbetjening, dankortterminaler mv. vaskes med desinfektionsmiddel flere gang dagligt.

Restaurant & Bar

Der må ikke serveres øl, vin og alkohol efter kl. 24.00.

Vi spritter af ved bordene mellem gæsterne og opfordrer til at holde afstand ved kaffe, te og juicestationerne. 

Vi har reduceret vores kapacitet i restauranten og baren, vi holder minimum 1 meters afstand fra midt stol til midt stol, vi har ikke flere personer i de områder end vi må, 1 person pr. m2. Vi har fjernet vores barstole, så vi undgår at man er ansigt til ansigt mere end 15 minutter med vores personale. Vi håber at I vil følge vores anvisninger vedr. sprit, vaske hænder og afstandsanvisninger, så vi derved kan sikre hinanden en god oplevelse.

Hvad gør Fjordgaarden-teamet?

Håndsprit er tilgængelig overalt på hele hotellet og bruges regelmæssigt af alt personale såvel som af gæster. Frem for alt er vi ekstremt omhyggelige med hensyn til vores medarbejders sundhed, og vi har omhyggelige rutiner for at sikre, at ingen kommer på arbejde med det mindste tegn på sygdom.

I hvilken situation skal jeg undgå at besøge Fjordgaarden?

Ligesom vi påtager os vores ansvar, beder vi dig som gæst om at påtage dig dit ansvar ved, at:

Hvis du har rejst til et risikoområde, skal du vente med at besøge os mindst to uger efter hjemkomsten. En opdateret liste over risikoområder findes på Udenrigsministeriet hjemmeside.
Besøg os ikke, hvis du har været i kontakt med en person, der har vist sig at være smittet med COVID-19.
Bliv hjemme, hvis du på andre måder ikke er rask med eksempelvis hoste, feber eller forkølelse.

Øvrige generelle råd

Vi opfordrer alle vores gæster til at beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Vask hænderne ofte med sæbe og varmt vand i mindst 30 sekunder. Brug håndsprit som et supplement.
Undgå at røre ved øjne, næse og mund
Undgå at give hinanden hånden når man hilser
Undgå større forsamlinger
Bliv hjemme, hvis du er syg
Ældre og kronisk syge – hold afstand og bed andre tage hensyn
Host og nys altid i ærmet eller i et papirlommetørklæde
Sammen kan vi sikre et sikkert miljø, som vi alle kan nyde.

Offentlige forsamlinger

Som et resultat af regeringens beslutning pr. 21.05.21 om forbud mod offentlige forsamlinger på mere end 50 mennesker, har vi taget følgende forholdsregler.

Kan man afholde møder eller konferencer på Fjordgaarden

Kontakt os, hvis du ønsker svar på specifikke spørgsmål vedr. din konference eller dit møde på Fjordgaarden og gældende coronaretningslinjer. Har du øvrige spørgsmål henviser vi til Horesta på telefon 35 24 80 40

Du kan sagtens holde din konference hos os. Vi forholder os til Erhvervsstyrelsens og Sundhedsstyrelsens retningslinjer for møder og konferencer, og vi følger derfor op med ændringer så snart de kommer fra myndighederne.

Vi følger de gældende antalskrav pr. kvadratmeter for vores lokaler og har derfor plads til 164 konferencegæster ad gangen. 

Naturligvis gælder de andre retningslinjer om at være sund og rask, vaske hænder og holde afstand til hinanden også for møder og konferencer.

Selskaber

Du kan afholde et selskab eller en privat sammenkomst i et selskabslokale på Fjordgaarden for max 50 personer.

Hvordan ombooker jeg et ophold?

Hvis du vil ombooke dit ophold, står vi klar til at hjælpe. Kontakt receptionen per mail på rec@fjordgaarden.dk, så finder vi en løsning sammen. Du finder kontaktoplysningerne i din reservationsbekræftelse.

Restaurant

Er det sikkert at spise i jeres restaurant? JA

Vi følger naturligvis de seneste regler fra myndighederne om at sikre, at vores gæster kan holde afstand mellem hinanden. Med det sagt forstår vi, hvis du føler dig bekymret for at spise ude, kan du altid få leveret din mad på værelset.

Vi har gennemført flere forholdsregler for at reducere risikoen for spredning af virussen og for at få dig som gæst til at føle dig godt tilpas og være i stand til fuldt ud at nyde dit besøg hos os.

I praksis har vi gennemført følgende forholdsregler:

Vi har reduceret antallet af borde i vores restauranten. Vi har håndsprit tilgængeligt flere steder i restauranten, der regelmæssigt bruges af vores personale, og vi opfordrer dig som gæst til at gøre det samme.
Til frokost og middag tilbyder vi à la carte, og vores morgenmad serveres nu i form af en morgenmadsanretning.

Tilbyder I roomservice?

Det gør vi! Hvis du hellere vil nyde maden på værelset, tilbyder vi morgenmad, frokost og middag som roomservice.

Kurbad & bassiner

Er det sikkert at benytte jeres Kurbad- og bassinfaciliteter?
Ja. Kurbadsbassinerne tilsættes som altid klor i henhold til Ringkøbing-Skjern Kommunes anvisninger og henstillinger om, hvilke niveauer af klor, der skal tilsættes for at sikre, at farlige bakterier og vira dræbes.

I vores kurbad overholder vi kravene om antal gæster pr. m2.
Vi beder vores gæster om at overholde antalskravet i omklædningsrummene.

Der er skilte med max antal ved alle vores faciliteter og vi opfordrer stadig alle vores gæster til at holde en rimelig afstand med informationstavler, og vi minder også alle vores gæster om at vaske sig før, at man går i kurbadet.

Aldersgrænse 16 år
Vores sædvanlige aldersgrænse i vores spaområde er stadig gyldig.

Afbestilling/ombooking
Afbestillings- og ombookingsbetingelser

Mange ønsker svar på, hvad der gælder for annullering og ombooking, så forvent lidt længere svartid end normalt! Desværre er vi ikke i stand til at svare så hurtigt, som vi ønsker på alle dine spørgsmål lige nu, så vi har samlet de mest almindelige spørgsmål her.

Information til private gæster

Hvor tæt på ankomst kan jeg ombooke mit ophold?

Du kan ombooke dit ophold op til 24 timer før ankomst gratis. Kontakt vores reception på rec@fjordgaarden.dk, husk at oplyse dit reservationsnummer. Hav dit reservationsnummer tilgængeligt, så gør du det lettere for os og dig selv.

Forretningsgæster
Hvad hvis jeg har en booket konference eller et møde?
For virksomheder, der har bestilt en konference eller et møde hos os, gælder de sædvanlige betingelser for aflysning.

Vores forretningsgæster er ekstremt vigtig for os lige nu, og derfor vil vi være utroligt glade, hvis du allerede ønsker at booke dine vintermøder eller forårskonferencer hos os.

Vi vil gøre vores for, at I føler jer sikre og fleksible med hensyn til afbestillingsbetingelserne. Send en mail til receptionen på rec@fjordgaarden.dk, så fortæller vi dig mere.

Kontakt os (og hav lidt ekstra tålmodighed!)
Mange kontakter os lige nu, og vi håber, at du forstår, at det kan tage lidt længere tid for os at vende tilbage til dig!

Hvis du har spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os, vi anbefaler ligeledes at du holde dig opdateret på COVID-19-udviklingen i Danmark, henviser vi til www.coronasmitte.dk

 

Her finder du vores kontaktoplysninger
Har du spørgsmål til vores reception kan de kontaktes på: rec@fjordgaarden.dk

Det er en svær situation i øjeblikket, og det er vigtigt for os, at vores gæster hele tiden er godt informeret og opdateret på vores tiltag og procedurer i forbindelse med COVID-19. Vi opdaterer derfor løbende denne side.

Vi følger naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder
Alle medarbejdere har fået uddybende information om COVID-19 og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger.
Vi har indført krav om omfattende håndhygiejne for vores medarbejdere baseret på myndighedernes anbefalinger
Vi har opsat Sundhedsstyrelsens gode råd om hygiejne på alle hoteller
Vi har indkøbt ekstra håndsprit tilgængeligt for gæster og medarbejdere.
Udvidede rengøringsprocedurer: Regelmæssig desinfektion af udsatte overflader, såsom dørhåndtag og kortterminaler med antibakteriel væske.
Vi har klare procedurer for håndtering af kollegaer, der viser tegn på sygdom.
Skulle vi opleve et tilfælde af Coronavirus hos en af vores ansatte, kontakter vi naturligvis straks sundhedsmyndighederne og iværksætter en koordineret handlingsplan på baggrund af deres anbefalinger og retningslinjer.

Kontakt os