Fjordgaarden sætter trumf på den bæredygtige dagsorden

Bæredygtighed er et buzzord, vi efterhånden hører alle vegne, men hvad betyder det ærligt talt i virkeligheden? Det har jeg fået lov at give jer et lille indblik i. Her på Fjordgaarden betyder bæredygtighed blandt andet plads til biodiversitet i vores udeområder, at vi går op i at bruge lokale madvarer og at vi arbejder med at øge livskvalitet og trivsel både hos vores gæster og medarbejdere.

 

Siden starten af juni har jeg været så heldig at være en del af holdet på Fjordgaarden. Kurbadshotellet har længe haft bæredygtighed og en ansvarlig tankegang som en del af deres DNA, og med min stilling som brand- og bæredygtighedsmanager sætter vi ekstra trumf på den dagsorden.

 

Det er en vigtig ambition for vores familieejede hotel at tage ansvar i den bæredygtige omstilling af hotelbranchen – og især forpligte os på, at værne om den fantastiske natur vi nyder omkring os hver eneste dag. Vi er stolte af vores Green Key certificering, vores bronze mærke i økologi og samarbejdet med Refood, som genanvender alt vores bioaffald. Så selvom vi allerede er godt i gang, ønsker vi altid at forbedre os. Vi kan ærligt sige, at vi ikke er verdensmestre, men af respekt for vores fælles fremtid, styrker vi nu indsatsen til gavn for naturen og menneskerne omkring os.

 

Selv kommer jeg fra en stilling som communications- og sustainability manager i møbelkoncernen HOLMRIS B8 og har således 5 års erfaring med bæredygtighed og branding. Jeg blev færdiguddannet i Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2017 og flyttede fra Aarhus til det naturskønne Vestjylland med min familie sidste sommer.

 

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt venligst

Charlotte Mørch Backs
Brand- og bæredygtighedsmanager

Telefon: 71 92 02 05
mail: cmb@fjordgaarden.dk

Vesterkær 28
6950 Ringkøbing

Ring Send en mail