Livets fester
Bryllupper, fødselsdag & selskaber

Nyd festen og lad os sørge for detaljerne

Med udsigt til Ringkøbing Fjord ligger Fjordgaarden i et smukt område. Atmosfæren er hyggelig - og man fornemmer straks roen fra den smukke natur, som omgiver hotellet.

Vi har de perfekte rammer - både til at fejre festlige dage og hyggelige middage. Vores køkken sammensætter festmenuer og buffeter efter årstidens råvarer og naturligvis efter jeres smag. Har I brug for vejledning og inspiration, står vores køkkenchef til rådighed med inspiration og vejledning.

Læs mere

Hold fest på Fjordgaarden, og få:

√   Professionel hjælp til sammensætning af menu- og vinmenu
√   Hjælp til arrangere blomster og bordpynt
√   Hjælp til alle de små detaljer, der gør en stor forskel

Besøg os - få en rundvisning
Kontakt os, hvis du gerne vil have en rundtur på hotellet eller have inspiration til jeres store dag. Ring til receptionsteamet på 97 32 14 00, og aftal tid til en rundvisning på hotellet. Du er også velkommen til at kontakte os via mail: rec@fjordgaarden.dk.

Ved afholdelse af selskaber på søndage og helligdage er der et tillæg på 50 kr. pr. person

Bryllup

Et bryllup er en fest for livet - og (måske) den vigtigste fest, du kommer til at holde. Når du om 5 år, 10 eller 15 år ser tilbage på den store dag, skal du se tilbage på en uforglemmelig dag.

Vi er med jer hele vejen og sikrer, at alle detaljer er på plads til den store dag. Vi kombinerer vores faglige viden og mange års erfaring til at skabe en fantastisk bryllupsfest for jer og jeres gæster.

Planlæg det perfekte bryllup

Reception, fødselsdag, eller konfirmation

Vi har mange års erfaring med at afholde selskaber på Fjordgaarden. Derfor får du en erfaren rådgiver med fra start til slut.

Hos os behøver du ikke sætte tid af til borddækning eller tænke på oprydning dagen derpå. Du skal kun tænke på dine gæster og på at nyde festen. Vi har styr på detaljerne.

Tag et kig på vores selskabspakker