SPAR 30% PÅ
KURBADSDAGE- OG OPHOLD

FLASH SALE

Vælg mellem kurbadsdage og kurbadsophold

I denne begrænsede periode får du hele 30 % rabat på kurbadsdage og kurbadsophold*. De vilde rabatter gælder de første 550 personer. Slå til inden det er for sent. Du kan booke kurbadsdage og kurbadsophold med ankomst til og med d. 31/8-2024.

*Rabatten er eksklusiv energitillæg.

 

Kurbadsdag fra 410 kr!

KØB NU

 

Kurbadsophold fra 945*  kr!

KØB NU

 *per person i delt dobbeltværelse

Flash Sale hos Fjordgaarden 

Elsker du et godt tilbud? Og er du vild med forkælelse, kurbad og gode madoplevelser? Nu kan du få en kurbadsoplevelse i Ringkøbing til en helt unik pris. Hos Fjordgaarden har vi valgt at give dig en hel uge med vanvittigt gode besparelser på alle vores kurbadsophold og kurbadsdage. Du skal bare booke online med rabatkoden øverst på siden. Fjordgaardens Flash Sale starter fredag d. 26. april og slutter igen fredag d. 3. maj. I denne periode kan du booke kurbadsophold og kurbadsdage med ankomst frem til d. 31. august 2024.

Få styr på mærkedagene med Flash Sale

Mangler du fødselsdagsgaven, det romantiske get-away, en mor-datter dag med kvalitetstid eller den særlige overraskelse - bare fordi? Så benyt anledningen til at få bestilt den perfekte forkælelsesgave til netop den du holder af. Hos Fjordgaarden i Vestjylland har vi valgt at holde et Flash Sale, hvor du får særligt gode tilbud på vores kurbadsdage og kurbadsophold. Det giver dig en hel uge til at beslutte, om du blot skal hive en dag ud af kalenderen eller booke et ophold med overnatning, middag og kurbadsadgang. Uanset, hvad du vælger, kan du og den du overrasker se frem til komplet RO og forkælelse i Danmarks Bedste Kurbad 2022. Fjordgaarden fik prisen Danmarks Bedste Kurbad af Danish Beauty Awards i 2022.

Hvorfor holder Fjordgaarden Flash Sale? 

Vi har valgt at lave en eksklusiv uge med særligt vilde rabatter, for at gøre det ekstra let at besøge Fjordgaarden til RO, velvære og afslapning. Her kan du enten vælge at besøge os til en kurbadsdag med komplet afslapning, eller hive et par dage ud af kalenderen og booke et af vores populære kurbadsophold - forkælelse til dig og en dig holder af.

Hvornår gælder jeres Flash Sale? 

Fjordgaarden holder en uges Flash Sale fra fredag d. 26. april til og med fredag d. 3. maj, hvor du kan spare penge på kurbadsdage og alle vores kurbadsophold online. I denne uge kan du booke kurbadsdage og kurbadsophold med ankomst frem til d. 31. august 2024.

Hvordan foregår Flash Sale?

Når du har valgt den ønskede kurbadsdag/ophold, indtaster du rabatkoden øverst på siden, så vælger du en dato og gennemfører dit køb. Herefter vil du få en kvittering på, at vi har modtaget din ordrer. Når din bestilling er gået igennem, vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb.