Mette Juul kvartet. Jazzophold i samarbejde med Generator

Mette Juul kvartet. Jazzophold i samarbejde med Generator

METTE JUUL KVARTET! - KONCERT, MIDDAG OG OVERNATNING

Fængslende Jazzmusik med den indtagende Mette Juul og hendes dygtige team af musikere. Heine Hansen på piano, Alex Riel på trommer og Jesper Lundgaard på bas. Denne kvartet lægger bagtæppet til en dejlig aften på GENERATOR, hvor det er den bløde nærværende jazz, der er i fokus

Nyd en lækker toretters middag i Brasseriet på Hotel Fjordgården og tag herefter den korte tur til GENERATOR, hvor koncerten foregår. Efter en hyggelig koncert byder vi på en godnatdrink i hotellets bar hvorefter dynerne venter.

Koncert på GENERATOR - Ringkøbings nyeste spillested. Bare en kort gåtur fra hotellet.
Hotel Fjordgården inviterer til en koncertoplevelse i samarbejde med det lokale spillested GENERATOR, hvor lyden og omgivelserne er i top. 10 minutters gang fra hotellet. Læs mere om Tom Donovan på Generators hjemmeside

Koncert start kl. 20.00. Siddende koncert. (Dørene til salen åbnes ca. kl. 19.00)

Opholdet er inkl:
2 billetter til Mette Juul Kvartet på Generator
2 retters menu fra a la carte kortet i Restaurant Brasseriet inden koncerten 
(Denne dag åbner Brasseriet kl 17)
Godnatdrink i hotellets bar efter koncerten
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

6. APRIL - 7. APRIL
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 899,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 300 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her

Om Mette Juul Kvartet

Mette Juul er singer-songwriter i Norah Jones og Eva Cassidy-stilen. Afdæmpet, nærværende, sart og forfinet med en jazzet undertone. Hun udgav i efteråret 2015 sit tredje album “There is a Song” som blev udnævnt "Jazzpick" og "Release to watch out for" på den største jazz-radio i Australien - ABC Jazz Radio.

Med sig har hun et imponerende hold bestående af den store danske trommeslager Alex Riel, Heine Hansen på piano og Jesper Lundgaard på bas. 
Mette Juuls tredje album ”There is a Song” er indspillet i New York i år, med nogle af tidens hotteste amerikanske jazzmusikere, bl.a. den amerikanske trompetist Ambrose Akinmusire. ”There is a Song”.

Mette Juul er flere gange prisvinder og kritikerrost for sine to tidligere albums ”Coming in from the Dark” (2010) og ”Moon on my Shoulder” (2012). Hvor de tidligere albums var jazzede og indeholdt både egne numre og en del moderne jazz covernumre, er ”There is a Song” et mere nutidigt og personligt jazz-sangskriveralbum, der primært indeholder egne sange.

LIVETS FESTER

Vi arrangerer alle slags fester ...

FJORDENS WELLNESS

Langt de fleste af os har en travl hverdag ...

SPABEHANDLINGER

Brug hotellets tilknyttede spa- og wellnessafdeling ...