Booking

Ankomst
Afrejse
Book nu
Kontakt Webshop

Velkommen i restauranten

 Brasseriet: ER PT LUKKET PGA MYNDIGHEDERNES ANVISNINGER ANGÅENDE CORONA. 

Vinkort

Vi er på en rejse…

Også i vores restaurant… I forsommeren 2020 åbner Kurbad Fjordgården - vores nye spa og wellness. Hele hotellet er under forandring. Det giver os mulighed for også at eksperimentere i køkkenet. Restauranten får nyt look og vi skal finde den mad, der passer perfekt til vores nye Kurbad Fjordgården.

Restauranten på Fjordgården har de sidste 3 år været synonym med et utroligt højt niveau – med flotte anmeldelser og glade gourmetgæster. Vi er superstolte af alt det Nicklas og hans dygtige team i køkkenet har præsteret.

Den kvalitet og dedikation tager vi med os på rejsen, for at finde den restaurant der skal have til huse i vores nye Kurbad Fjordgården.

Køkkenet er trukket i arbejdstøjet for at finde stilen for vores nye restaurant. Vi skal prøve nogle ting af og i vores gæster kommer med på denne rejse.

Menukortet vil afspejle vores rejselyst, vi prøver råvarer, madstil og præsentation af og I kommer til at opleve de indtryk vi får på vej til det køkken, der skal repræsentere Kurbad Fjordgården

Brasseriet 

Nyd en lækker middag i Brasseriets hyggelige og rustikke omgivelser.

Bestil bord på 97 32 14 00
Vi anbefaler, at I bestiller bord, så I er sikre på, at vi har plads til jer.
Eller send os en mail på rec@fjordgaarden.dk

 

 

OPLEVELSER I RINGKØBING

Købstaden med de røde tage har masser at tilbyde.

LIVETS FESTER

Vi arrangerer alle slags fester ...

FAMILIEFERIE I VESTJYLLAND

Oplevelser for både store og små