Hotel Fjordgården 1967

Jubilæumstilbud

I forbindelse med vores jubilæum har vi valgt at lave 2 rigtig gode tilbud:

jubilæumstilbud familie  

 

 

Hotel Fjordgården 1967 - 2017

For godt 51 år siden i foråret 1966 drog 3 vestjyder med virketrang afsted på fisketur. Da de kom hjem havde de besluttet at bygge Danmarks mest moderne hotel – i Ringkøbing. 3 mdr. senere var byggeriet i fuld gang og tirsdag d. 7. marts 1967 afholdtes indvielsesreception for 200 mennesker, i de flotte nye festlokaler på Hotel Fjordgården.

Nu 50 år senere har vi på Hotel Fjordgården valgt at fejre det ved at indbyde til en Jubilæumsøl tirs d. 7. marts kl 15.

Udstilling på hotellet:
Hotel Fjordgården har en farverig og spændende historie og i dag er det 4 gange større end ved indvielsen i 1967. Flere ejere og direktører har stået i spidsen for Hotel Fjordgården. På gangene kan man nu tage en tur tilbage i tiden og se hvad der var engang.

For at lave de plancherne har vi talt med mange mennesker. Alle har de givet sig god tid og været meget behjælpelige med at finde billeder og gode historier om Hotel Fjordgården. Tusind tak for hjælpen.

Se en lille video med historier fra hotellet.

Jubilæumsfest: UDSOLGT

Fjordgården skruer tiden 50 år tilbage

Når Hotel Fjordgården skal markere sin 50 års fødselsdag bliver det med ægte 60’er-nostalgi.

I de gamle arkiver på hotellet har man fundet et adgangskort til Nytårsfesten 1968 og dette adgangskort er genoptrykt i 200 eksemplar, som fra den 7. marts sættes til salg på Hotel Fjordgården.

Det genoptrykte adgangskort giver adgang til jubilæumsfesten lørdag den 10. juni kl 18:00, hvor der serveres den samme tre-retters menu som i 1968 og prisen er ligeledes den samme - nemlig 25,50 kroner. Desuden skal der - ligesom for 50 år siden - betales 10 kroner i entre.

”Man får dog også ægte 60’er-stemning for entréen”, lover direktør Brian Madsen og henviser til aftenens musikalske underholdning.

”Vi vil ligesom med menuen være tro mod tiden og derfor har vi været i tur i Tjekkiet for at finde, hvad der uden tvivl er verdens bedste Beatles-band”, forklarer hoteldirektøren.

Bandet er som nævnt fra Tjekkiet og hedder ”Beatles Revival” - bandet turnerer over hele verden og har til dato givet mere end 2.750 koncerter.

Med både menu og musik, som er tro mod 60’erne, håber Hotel Fjordgården, at også gæsterne til jubilæumsfesten vil lade sig inspirere af 1960’erne og kigge bagerst i klædeskabet, om der stadig skulle være noget, som har overlevet.

Der er plads til 200 gæster til jubilæumsfesten den 10. juni og adgangskort sælges for 35,50 i receptionen på Hotel Fjordgården - salget starter på selve jubilæumsdatoen, som er den 7. marts.

”Adgangskortet kan kun købes ved personligt fremmøde - ikke noget med internettet eller via mail - det fandtes jo ikke i 60’erne”siger Brian Madsen, som på denne måde også giver de lokale borgere i Ringkøbing de bedste muligheder for at tilmelde sig jubilæumsfesten.

 

 

LIVETS FESTER

Vi arrangerer alle slags fester ...

FJORDENS WELLNESS

Langt de fleste af os har en travl hverdag ...

SPABEHANDLINGER

Brug hotellets tilknyttede spa- og wellnessafdeling ...