Knæk Cancer aften på Hotel Fjordgården

Knæk Cancer aften på Hotel Fjordgården

Knæk Cancer aften på Hotel Fjordgården

I anledning af vores 50 - års jubilæum har vi i samarbejde med vores leverandører og gode lokale kræfter valgt at deltage i Knæk Cancer kampen med et velgørenhedsarrangement.

Den 26. oktober kl 18.00

Vores køkkenchef Nicklas sammensætter en lækker 4 - retters gourmetmenu Standupkomikeren, Geo, underholder sammen med speciallæge Morten Staberg, der med deres personlige historier sætter en faglig og humoristisk vinkel på det forløb en cancerpatient i det danske sygehusvæsen gennemgår.
Legendarisk tidligere Skjern - træner og nuværende eliteudvalgsmedlem Anders Dahl Nielsen fortæller i Daniel Svenssons fravær om Daniels tid i klubben og hans kamp for at vende tilbage fra sine kræftforløb. 

Vi har sat et stærkt hold og med håndboldspiller, Daniel Svensson fra Skjern Håndbold, som ambassadør satser vi på en spændende og god aften, hvor Hotel Fjordgården satser på at kunne indsamle et betragteligt beløb til kræftens bekæmpelse.

Bliv en del af holdet

Der er 144 pladser på Daniel Svensson og Hotel Fjordgårdens hold til denne aften og hvis alle pladser bliver besat kan vi samle mere end 100.000 kr ind.

En billet til aftenen koster 1000 kr, og alle billetindtægter går ubeskåret til Knæk Cancer.

Ring eller mail til Hotel Fjordgården og book din plads på holdet. tlf: 97 32 14 00 el rec@fjordgaarden.dk

LIVETS FESTER

Vi arrangerer alle slags fester ...

FJORDENS WELLNESS

Langt de fleste af os har en travl hverdag ...

SPABEHANDLINGER

Brug hotellets tilknyttede spa- og wellnessafdeling ...